SNACKBAR AUTOMATIEK GABO

SNACKBAR AUTOMATIEK GABO Voor de lekkere trek neem je een GABO snack

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1415 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Automatiek Gabo. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 10:23 Alles perfect
20 mei 2022 om 14:37 Eten was goed
12 mei 2022 om 19:30 Vlot bezorgd en goed gegeten.
12 mei 2022 om 19:17 Eten was heerlijk en op tijd bezorgd top.
10 mei 2022 om 6:29 Dit keer supersnel. Eten was goed.
8 mei 2022 om 21:28 erg lang wachten op t eten.
5 mei 2022 om 7:47 Gewoon top, zoals de laatste 20 jaar, nooit veranderd, altijd lekker en giede service, Gavo blijft gewoon de beste eet instantie van Lelystad
1 mei 2022 om 21:42 Prima
29 apr 2022 om 1:42 Hadden kipshoarma besteld en wat patat. 1. De kipshoarma was niet gekruid & lauw. 2. Patat was donkerbruin gebakken, had een rare smaak en was erg hard. 3. Lang moeten wachten voor een simpele maaltijd.
26 apr 2022 om 19:59 ik vind het best lang wachten voor bestellen van patatje met een snack.. das echt jammer..ruim 1,5 uur wachten op je frietje met snackje.. vind ik lang..
21 apr 2022 om 0:08 altijd bij gabo stoofvlees besteld maar dit keer was echt teleur stellend,het was zuur terwijl het tweede portie gewoon smaakte. ik snap best de goede snelle service maar lekker eten is voor mij belangrijker.
17 apr 2022 om 18:48 Slappe patat. Kroket een hap meel.